Weer een nieuwe aanwinst voor De Peel Letselschade Advocaten: Benthe Staals

Mijn naam is Benthe Staals en vanaf januari 2023 zal ik gedurende twee maanden als student-stagiaire actief zijn bij De Peel Letselschade Advocaten te Weert. Ik kom dan met de auto vanuit het gezellige dorpje Budel, net over de grens in Brabant. 

Deze stage loop ik in het kader van mijn studie, de master Nederlands Recht aan de Universiteit van Maastricht. De kennis uit het vak ‘ Onrechtmatige daad & Schadevergoeding’ dat ik de afgelopen periode heb gevolgd, hoop ik gedurende deze weken toe te kunnen passen in de praktijk. Naast deze master volg ik ook nog een tweede master; Forensica, Criminologie en Rechtspleging. In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sportschool en in de danszaal te vinden. 

Wat ik na mijn opleiding graag wil gaan doen, weet ik nog niet precies. Een stage bij dit kantoor lijkt me een goede manier om mijn kennis vanuit de studie toe te passen in de praktijk en daarnaast een beeld te krijgen van de letselschadeadvocatuur. 

Ik ben ervan overtuigd dat ik hier op mijn plek zit en heb veel zin in de komende twee maanden!