De Peel Letselschade neemt al uw zorgen uit handen

Foto van dr. Faro Sobczak

mr. dr. Faro Sobczak heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Aansluitend werkte hij meer dan vijf jaar als docent en onderzoeker bij de vakgroep gezondheidsrecht van de Universiteit Maastricht. Faro heeft verschillende publicaties op zijn naam staan in zowel nationale als internationale vaktijdschriften. 

In januari 2013 verwierf hij de academische graad van ‘doctor’ door te promoveren op het gebied van het aansprakelijkheids- en gezondheidsrecht.

Met als drijfveer meer voor de individuele mens te willen betekenen verliet hij de academische wereld om zijn kennis en expertise toe te passen in de dagelijkse praktijk. Dit bracht hem naar Amsterdam, waar hij de beroepsopleiding tot advocaat voltooide en een aantal jaren als letselschadeadvocaat heeft gewerkt bij het toonaangevende kantoor Beer advocaten. Faro staat voor u klaar en neemt geen genoegen met een ‘nee’ als de feiten op een ‘ja’ wijzen.

 

Naast zijn werkzaamheden als advocaat is hij momenteel ook als docent verbonden aan de Universiteit Maastricht.

Faro Sobczak is lid van verschillende vakverenigingen. 

 

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten

Faro heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Letselschaderecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd  hoofdrechtsgebied.

 

06 – 22 13 59 81 sobczak@dp-advocaten.nl