De Peel Letselschade neemt al uw zorgen uit handen

Foto van Bob Leemhuis

mr. Bob Leemhuis heeft rechten gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en aan de University of Sydney (Australië). Na zijn rechtenstudie heeft hij gedurende twee jaren in Amsterdam als jurist gewerkt op het gebied van financiële dienstverlening. In 2009 is hij beëdigd als advocaat. Al snel ontwikkelde hij een voorkeur voor het aansprakelijkheidsrecht met de behandeling van letselschadezaken in het bijzonder.

Bob heeft in 2013 de Grotius specialisatieopleiding Personenschade met succes afgerond.

Hij probeert cliënten in begrijpelijke taal te informeren over hun juridische positie en over het resultaat dat zij mogen verwachten. Er zijn verschillende wegen naar dat resultaat. Die wegen bespreekt hij met zijn cliënten zodat gezamenlijk tot een plan van aanpak kan worden gekomen. Meestal lukt het om het met een aansprakelijkheidsverzekeraar eens te worden over de omvang van de schadevergoeding. Als dat niet lukt, dan schuwt Bob de weg naar de rechter niet.

 

Bob Leemhuis is lid van de Vereniging van letselschadeadvocaten (LSA).

 

In 2017 heeft Bob Leemhuis samen met Faro Sobczak De Peel Letselschade Advocaten opgericht. 

 

 

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten

Bob heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Letselschaderecht

 

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd  hoofdrechtsgebied.

 

06 – 11 95 46 94

leemhuis@dp-advocaten.nl