Nieuwe aanwinst voor De Peel Letselschade Advocaten

Mijn naam is Maan Hermans en ik ben op dit moment de master Nederlands Recht, specialisatie Privaatrecht aan het afronden aan de Universiteit Maastricht. Ik woon in het idyllische Heythuysen en speel daar, als het weer mag, graag een potje handbal. De komende periode zal ik als student-stagiair actief zijn bij De Peel Letselschade Advocaten in Weert.


In de master is normaal gesproken geen tijd voor een stage gedurende het collegejaar. Ik heb ervoor gekozen om mijn master te spreiden over twee jaar, waardoor ik meer vakken heb kunnen volgen én ik nu tijd heb om stage te kunnen lopen. Hoewel de theoretische kant van de opleiding uiteraard heel belangrijk is, vind ik het een toevoeging om de praktische kant mee te maken. Daarom ben ik heel blij dat ik de kans heb gekregen om mee te lopen bij De Peel Letselschade Advocaten.

Ik hoop dat ik na de opleiding actief mensen kan helpen, in welke hoedanigheid dan ook. In de tussentijd ben ik ervan overtuigd dat ik bij De Peel Letselschade Advocaten veel meekrijg over de manier waarop de heren te werk gaan. De eerste indrukken zijn zeker positief en er heerst een fijne sfeer. Ik heb er in ieder geval zin in.