Floor Lintjens komt De Peel Letselschade versterken in Weert

Floor Lintjens heeft haar bachelor Rechtsgeleerdheid behaald aan de Universiteit van Maastricht. Daarna is ze begonnen aan haar master ‘Burgerlijk Recht’ aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens haar master heeft ze stage gelopen bij een advocatenkantoor in Nijmegen en was hier als juridisch medewerkster betrokken bij de bekende Q-koorts claim, waarin 300 gedupeerden de Nederlandse Staat aansprakelijk hebben gesteld voor de schade die zij hebben geleden door de Q-koorts epidemie. Aansluitend op de stageperiode heeft zij zes maanden aan de Universiteit in Oslo gestudeerd.

Haar interesse in het aansprakelijkheidsrecht werd aangewakkerd door haar stageperiode en ze heeft ervoor gekozen in dit rechtsgebied af te studeren. Haar masterscriptie, waarin ze het smartengeld vergelijkt met de billijke vergoeding in het arbeidsrecht, zit in de afsluitende fase en ze is voornemens nog in 2017 af te studeren.

Floor is verbonden aan De Peel Letselschade Advocaten. Zij zal actualiteiten op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht in begrijpelijke taal in haar blogs onder de aandacht brengen. Daarnaast zal ze de advocaten ondersteunen bij hun dagelijkse praktijk.

 

@De Peel Letselschade