De Peel Letselschade valt in de prijzen: Beste advocatenkantoor van Nederland

De Peel Letselschade Advocaten uitgeroepen tot Beste Letselschade Advocatenkantoor na realiseren schadevergoeding van € 1.000.000,- binnen één dag.

 

Met gepaste trots mogen wij vermelden dat ons kantoor op 1 april 2021 door De Peel Letselschade Advocaten B.V. is uitgeroepen tot beste letselschade advocatenkantoor van Nederland. Naast het feit dat we vanaf vandaag een jaar lang deze prestigieuze titel mogen dragen, ontvangt het kantoor ook een gouden toga met zilveren bef, een 2-uur durende lezing van mr. Frank Visser en een jaar lang gratis lidmaatschap op het toonaangevende LegalIntelligence.

 

De jury, bestaande uit de advocaten mr. dr. Faro Sobczak en mr. Bob Leemhuis, was het unaniem eens over de keuze voor De Peel Letselschade. De prijs is voornamelijk de verdienste voor het neerzetten van het schadevergoedingsrecord van € 1.000.000,- binnen één dag. Het betrof een bijzonder verhaal van een cliënt die wij bijstonden. Deze cliënt verloor zijn middelvinger toen hij recent op een handpompje wilde drukken om zijn handen te desinfecteren. Hij kwam met zijn middelvinger bekneld te zitten in het drukmechanisme van het handpompje, waardoor hij zijn middelvinger verloor. Cliënt stelde niet meer in staat te zijn om het welbekende, ietwat onvriendelijk gebaar met zijn middelvinger te uiten. Het gebaar dat hij, zo werd gesteld, dagelijks gebruikte. Als kantoor hebben we de verzekeraar zover weten te krijgen een schadevergoeding ten bedrage van één miljoen euro binnen één dag uit te keren aan cliënt.

 

We voelen ons bijzonder vereerd om ons een heel jaar – tot 1 april 2022 – “de beste” te mogen noemen. Omstreeks 12:00 uur zullen we een persconferentie houden om het werkveld te informeren.